18 Noiembrie 2021

Nicolae Ciucă este propunerea de premier din partea PNL



Nicolae Ciucă, ministru interimar al Apărării este propunerea oficială venită din partea PNL pentru funcția de premier al României.

UPDATE 14:47 - Gheorghe Flutur și Rareș Bogdan, prim vicepreședinții PNL au confirmat oficial că Nicolae Ciucă a fost votat în unanimitate de liberali pentru a fi propus să conducă Guvernul României.

„Ne-a luat mai mult timp programul de guvernare pentru că nu ne-am înțeles. Domnul Ciucă merge cu o forță în unanimitate a partidului liberal. PNL știe bine ce înseamnă funcția executivă și funcția de președinte. Noi suntem un garant al libertății (...) Propunerea a venit din partea domnului Florin Cîțu”, a declarat Gheorghe Flutur, la ieșirea din ședință.

-Știrea inițială-

Nicolae Ciucă a primit a fost votat în unanimitate, în cadrul ședinței pe care liderii PNL au avut-o în urmă cu puțin timp. Informația a fost transmisă pe surse, de către Digi24.

Nicolae Ciucă a mai fost numit premier în urmă cu câteva săptămâni, însă pentru că nu a reușit să obțină suficiente voturi în Parlament, acesta a renunțat la mandatul de prim-ministru. În acea situație, Ciucă trebuia să găsească susținere pentru un guvern minoritar PNL-UDMR, însă de această dată vorbim de o funcție de premier care se va face printr-un sistem de rotație, alături de PSD. Din toate informațiile de până acum prezentate în mass-media, Alexandru Rafila este propunerea de prim-ministru venită din partea social-democraților.



Citeste si