14 Mai 2022

Una dintre cele mai loiale persoane din cabinetul premierului Nicolae Ciucă a demisionat



Daniel Anghel, unul dintre colaboratorii apropiați ai premierului Nicolae Ciucă a demisionat. Decizia a fost anunțată în Monitorul Oficial.

Daniel Anghel, unul dintyre apropiații lui Nicolae Ciucă este originar din Constanța și s-a născut la data de 29 mai 1966. Potrivit CV-ului său, Anghel are o experiență de 15 ani în biroul de presă al MApN, pe care l-a și condus din 2010 până la trecerea sa în rezervă, la finalul anului 2016.

Monitorul Oficial nr. 0481 din 2022
Actul nr. 310 din 13 Mai 2022
Emitent: Primul-Ministru
Decizie privind eliberarea domnului Daniel Anghel, la cerere, din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului

Monitorul Oficial nr. 0481 din 2022

Daniel Anghel a lucrat încă de acum câțiva ani cu Nicolae Ciucă, încă de când acesta a condus Ministerul Apărării Naționale, cât și Statul Major General al armatei române. Când Nicolae Ciucă a fost învestit ca prim-ministru al României, Daniel Anghel s-a aflat în cabinetul acestuia încă din primele zile. Se pare că Anghel nu s-ar fi înțeles cu mai mulți consilieri ai premierului, motiv pentru care și-a înaintat demisia, arată sursele G4Media.

Este de așteptat ca în perioada următoare, mai mulți apropiați din anturajul premierului Nicolae Ciucă să plece de la Palatul Victoria, mai consemnează sursa citată.



Citeste si