18 August 2011

Signal Iduna a inchiriat 1.000 mp de birouri in Floreasca



Compania de asigurari Signal Iduna si-a mutat la inceputul lunii sediul in cladirea Floreasca Business Center, din centrul Bucurestiului, unde ocupa o suprafata de circa 1.000 mp, desfasurata pe aproape trei etaje.

La inceputul lunii august, Signal Iduna si-a relocat sediul din strada Vulturilor intr-o cladire amplasata pe strada Floreasca, unde ocupa o parte din etajul sase si etajele sapte si opt. Suprafata inchiriata totalizeaza aproape 1.000 mp, dubla fata de cea din vechiul sediu, iar durata contractului de inchiriere este de trei ani, potrivit informatiilor furnizate de companie pentru Wall-Street.ro.

“Incepand cu jumatatea anului 2010, compania a cunoscut o crestere dinamica, acest lucru facand necesara nevoia de a indeplini asteptari mult mai mari din partea clientilor. Drept consecinta, era nevoie de o extindere a spatiului de administrare”, spune Leslie J. Breer, presedinte Signal Iduna.

Signal Iduna este unul dintre liderii pietei germane a asigurarilor, cu peste 13 milioane de clienti, dintre care 2 milioane numai in sectorul asigurarilor de sanatate. Din 2008, Signal Iduna este prezent si pe piata din Romania, oferind companiilor solutii de asigurari de viata, sanatate si accident.



Citeste si