26 Octombrie 2011

Farmaciile Dona se muta in Sun Offices. Doar o treime din cladire e inchiriata



Siepcofar, compania farmaceutica locala care opereaza lantul farmaciilor Dona, a inchiriat 1.000 mp de birouri in cladirea Sun Offices, amplasata langa mall-ul Sun Plaza, a anuntat S IMMO AG, proprietarul cladirii. Gradul de ocupare al cladirii este de 32% in prezent.

Siepcofar este o companie romaneasca cu capital privat infiintata in anul 1992. Domeniul principal de activitate este retail farmaceutic si opereaza sub marca farmaciilor Dona. Lantul opereaza peste 200 de sucursale si a raportat o cifra de afaceri de 143 de milioane de euro in 2010.

"Ansamblul Sun Offices s-a dovedit a fi cea mai potrivita solutie pentru noi: un spatiu mare, care a permis modificari in functie de nevoile noastre, locatia potrivita in Bucuresti, acces facil la transportul public, facilitati de parcare si, nu in ultimul rand, existenta in apropiere a mai multor tipuri de servicii conexe ", a declarat Ovidiu Constantin, director general al Siepcofar.

Proiectul Sun Offices, ansamblu detinut de catre S IMMO AG, este amplasat langa centrul comercial Sun Plaza, livrat in 2010. Birourile au o suprafata aproape 10.000 mp, desfasurata pe trei niveluri si sunt inchiriate in proportie de 32%.



Citeste si