28 Iunie 2013

Potentialul de business al cladirilor istorice: Top 3 investitii finalizate in ultimul an



Ultimele 12 luni au adus un plus pe piata reabilitarilor sau reconstructiilor de cladiri istorice, mai multe proprietati emblema fiind readuse la viata. Cum functioneaza ca business 3 dintre cladirile readuse la viata de investitori in ultimele luni?

Hotel Cismigiu

Dupa o istorie de mai bine de un secol, spaniolii de la Hercesa au incep in perioada boomului imobiliar sa investeasca in cladirea Hotel Cismigiu, iar in 2012 o inaugureaza dupa o investitie de 15 mil. euro.

Blocul Jawohl

Austriecii de la S+B Gruppe au finalizat in 2012 renovarea fostului bloc Jawohl din centrul Capitalei, o cladire de 4.000 mp care a fost transformata intr-o cladire de birouri, dupa o investitie totala de circa 20 mil. euro ( suma care include si achizitia proprietatii).

Europa Royale

Compania de dezvoltare imobiliara Europa Group Investment a finalizat in 2012 constructia hotelului Europa Royale din centrul Capitalei, dupa cativa ani in care au lucrat la reabilitarea cladirii istorice transformate in unitate de cazare si o investitie de 14 mil. euro.

Hotelul de 4 stele – Europa Royale Hotel - este locat intr-o cladire istorica, datand din secolul al XIX-lea, care a fost restaurata si modernizata.



Citeste si