2 Mai 2014

Cum lucreaza angajatii companiilor de top din Romania



Spatiile de lucru informale, camerele de relaxare sau cele de joaca devin din ce in ce mai raspandite in birourile marilor companii. De ziua Muncii, WALL-STREET.RO va invita intr-un tur la sediile unor companii importante din industrii variate, de la domeniul bancar si FMCG, la IT si turism.

Unilever

Odata cu reinnoirea contractului de inchiriere, sediul Unilever din cladirea Baneasa Business &Technology Park a fost reamenajat dupa conceptul “agile working” care incurajeaza mobilitatea si colaborarea la birou.


UniCredit Tiriac Bank

Un sediu luminos, creativ si impunator, astfel ar putea fi descris biroul in care lucreaza peste 1.200 din angajatii UniCredit Tiriac Bank. Wall-Street.ro va invita la un tur al birourilor UniCredit din zona Romexpo.


Pepsi Co

Birourile luminoase, sala de masa si de fumat amenajate astfel incat sa inspire relaxare, sali de conferinta clasice, dar si spatii neconventionale pentru sedinte, acestea sunt doar cateva dintre “aromele” care definesc sediul PepsiCo in Romania.


Intel

Un grup de aproximativ 20 de tineri masora, decupeaza, lipesc si apoi pun formele in pungi de cadouri...in acelasi timp asculta "Bolero", celebra opera a compozitorului francez Maurice Ravel. Acesta este unul dintre exercitiile de creativitate pe care le fac cei in jur de 180 de angajati si colaboratori ai centrului de cercetare si dezvoltare software Intel Romania (IRDSC), centru pe care cel mai mare producator de microprocesoare la nivel global l-a deschis in Romania.


Modelez Romania

Mondelez Romania, fosta Kraft Foods, este un chirias cu vechime in birourile pe care le ocupa in cadrul unui complex din zona Pipera. De patru ani insa a reamenajat spatiul dupa conceptul de “homey”, astfel incat fiecare din cei 281 de angajati sa se simta ca acasa.


Microsoft

Sediul central al Microsoft din Bucuresti are in centru conceptul de micro-oras, incorporand noua indentitate vizuala a companiei, dar pastrand strategia de amenajare centrata pe individ a corporatiei, biroul gigantului IT ilustreaza ideea de comunitate intr-un mod jucaus si plin de culoare.


Cegeka

Multa culoare si…mult alb. Daca vizitezi sediul companiei de infrastructura si dezvoltare software Cegeka Romania, observi spatiul foarte luminos, in care predomina albul, dar, in acelasi timp, peretii ori birourile sunt colorate in verde, rosu sau portocaliu. Adesea vezi jucarii...ba chiar, colectii impresionate cu celebrii strumfi. Insa piesa de rezistenta este sala de masaj.


Eurolines

Grupul Eurolines Romania, din care fac parte 20 de firme din Romania, Germania si Republica Moldova, si-a stabilit de mai bine de cinci ani sediul central intr-o cladire de birouri din zona Lizeanu a Capitalei, un sediu luminos din mijlocul caruia omul de afaceri Dragos Anastasiu conduce un business care tinteste pragul de 400 milioane de lei in acest an.


Generali

Flori, elemente decorative si o priveliste de nota 10 iti ureaza "Bun Venit!" in noul sediu al Generali din cladirea de birouri Charles de Gaulle Plaza.


Timisoara StartUp Hub

Un spatiu colorat in care ideile pot umbla liber, asa arata Timisoara Startup Hub, locul in care se incurajeaza inovatia.




Citeste si