29 August 2006

Centru comercial Better Plus de 6 milioane de euro in Moldova

Compania ieseana “Niciman”, lider national in productia si comercializarea articolelor de mobilier pentru camping si gradina, ridica la Iasi un centru comercial de 6 milioane de euro, transmite corespondentul NewsIn.

Lucrarile la “Better Plus” au demarat in urma cu cateva saptamani, proiectul stabilind ca pe o suprafata de 1 hectar sa fie construite trei cladiri: un corp cu destinatia sucursala de banca, un corp care sa cuprinda spatii comerciale si birouri si o a treia cladire unde sa fie construit un supermarket “Plus”.

“Better Plus reprezinta o oportunitate pentru deschiderea unor puncte de desfacere a produselor nealimentare intr-o zona rezidentiala situata la numai 1,2 km de centrul Iasiului”, a declarat Parul Pricop, directorul companiei “Niciman”.SC Niciman SA a fost infiintata in 1993, avand ca obiect principal de activitate productia si comercializarea articolelor de mobilier pentru camping si gradina. De cinci ani, Niciman SA este lider national in acest domeniu. Anul trecut, firma a inregistrat o cifra de afaceri de 1,8 milioane euro, profitul net ridicandu-se la 120 mii euro dupa ce a investit peste un milion de euro in capacitati de productie specifice domeniului de activitate.



Citeste si