14 Septembrie 2015

Skanska inaugureaza a doua cladire din Green Court Bucharest, o investitie de 35 mil. euro. Aici vor fi birourile Carrefour si Colgate



Skanska a inaugurat a doua cladire din proiectul Green Court Bucharest, dupa o investitie de 35 mil. euro, adaugand astfel stocului de birouri din zona inca 18:000 mp de birouri.

Cladirea B ofera 18.000 metri patrati dispusi pe 12 etaje superioare, plus trei nivele de garaj subteran, cu un total de 315 locuri de parcare. In momentul de fata, prezinta o rata de ocupare de 72% si este inchiriata de companii precum: Carrefour Romania, Sanofi, Colgate Palmolive Romania, Adecco Romania si RINF Outsourcing Solutions.

“In doar doi ani, am reusit sa finalizam prima cladire, sa o inchiriem in totalitate si sa o vindem si am inaugurat-o pe cea de-a doua. Ne propunem sa incheiem anul 2015 cu cladirea B inchiriata in intregime, in timp ce lucrarile la Cladirea C vor evolua rapid”, a declarat Marcin £apinski, Presedintele Skanska Property Romania.

Green Court Bucharest este alcatuit din 3 cladiri de birouri cu o suprafata inchiriabila de 52.000 metri patrati. Prima cladire a proiectului a fost inaugurata la finele anului 2014 si acum este inchiriata in totalitate si vanduta companiei de investitii imobiliare Globalworth Real Estate Investments Ltd. Green Court Bucharest va fi certificat LEED Gold.



Citeste si