Cum iau masa angajatii in birourile de top din Romania: aici pranzul are alt gust
Un birou fara o zona de luat masa este exact ca o casa fara bucatarie. Marile companii, precum si marii dezvoltatori de proiecte imobiliare, au inceput sa acorde o importanta tot mai mare compartimentarii spatiului de birouri de care dispun, iar o incinta cat mai bine dotata care sa foloseasca drept loc de luat masa a devenit tot mai prezenta si in Romania. Fie ca este vorba despre o terasa de relaxare, acolo unde angajatii pot socializa, dar si lua masa, fie ca este un spatiu delimitat de mai multi pereti, o astfel de zona a inceput sa cantareasca tot mai mult in decizia angajatilor de a ramane in companii.
Un spatiu multifunctional, in sediul Techo Romania
Un loc spatios, in birourile 8x8
Un food-court luminos, la sediul VEEAM din Capitala
O bucatarie complet utilata, la sediul Yonder
Sala de mese a Schneider Electric
Bucataria din sediul Arval
Angajatii Johnson & Johnson au o bucatarie complet utilata
Sala de mese, in mijlocul competitiei, la sediul Telus International
Sediul Lenovo, locul in care iei masa dupa o partida de fussball
Food-court-ul Lowe Group