14 Noiembrie 2006

Autoritatile botosanene cer sprijinul Chinei pentru infrastructura judetului

Autoritatile judetene din Botosani au cerut, printr-o adresa trimisa ambasadorului Chinei la Bucuresti Xu Jian, sprijin pentru reabilitarea infrastructurii judetului.

Adresa respectiva este semnata atat de prefectul de Botosani, Cristian Roman, cat si de presedintele CJ Botosani, Constantin Contac, si face apel catre ambasadorul Chinei la Bucuresti pentru a sprijini judetul in vederea reabilitarii drumurilor comunale si judetene, informeaza NewsIn.

in aceeasi adresa este mentionat faptul ca in judetul Botosani exista 634 kilometri de drumuri judetene si 1.036 kilometri de drumuri comunale care necesita reparatii si modernizari, in conditiile in care, zilnic, acestea sunt traversate de mijloace de transport care depasesc 40 de tone.

Ambasadorul Chinei la Bucuresti Xu Jian a vizitat luna trecuta judetul Botosani, in contextul infiintarii unei filiale a asociatiei de prietenie romano-chineza. La vizita sa in Botosani, diplomatul chinez a spus ca asteapta din partea autoritatilor botosanene o lista cu principalele prioritati ale zonei, in vederea acordarii unui sprijin.



Citeste si