9 Octombrie 2018

Microsoft Romania se muta in ansamblul mixt Openville Timisoara, dezvoltat de Iulius si Atterbury Europe



Microsoft Romania a inchiriat o suprafata de 1.200 metri patrati de spatii de birouri in cladirea United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul mixt Openville Timisoara, dezvoltat de catre companiile Iulius si Atterbury Europe.

United Business Center 1 constituie cea de-a doua cladire de spatii de birouri finalizata in ansamblul mixt din totalul de sapte. UBC 1 este situata in imediata vecinatate a Iulius Mall Timisoara, are 12 niveluri si o suprafata de 13.000 mp inchiriabili.

Aflat in proces de constructie, Openville va reprezenta una dintre principalele atractii de business si shopping din vestul tarii. Proiectul va include actualul Iulius Mall Timisoara, iar prima sa etapa va include: 47.000 mp de aditionali de retail, 50.000 mp de spatii de bioruri in operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) si alti 52.000 mp in constructie (UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto si aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Dupa cele doua cladiri office finalizate in 2017, in Openville Timisoara se lucreaza la alte doua imobile de spatii de birouri. UBC 3 are o suprafata de 19.000 mp inchiriabili si va fi finalizata in acest an. UBC 0 va dispune de 52.000 mp si va fi cea mai inalta cladire de birouri din Romania (155 metri, 27 de etaje).

Constructia se estimeaza a fi finalizata in ultimul trimestru al anului viitor. In paralel, se lucreaza la noile spatii de retail, la o parcare subterana si la tunelul auto. Proiectul mixt Openville este realizat de companiile Iulius si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.



Citeste si