13 Noiembrie 2018

Novo Park prelungeste contractul cu Garanti Bank Romania pana in 2024



Parcul de afaceri Novo Park din zona Pipera, detinut de Genesis Property, a prelungit contractul de inchiriere cu Garanti Bank Romania pentru inca 5 ani. Noua intelegere cu Garanti Bank va intra in vigoare in octombrie 2019.

"Prezenta sediului central al Garanti Bank in Novo Park, timp de 16 ani neintrerupti, este deosebit de importanta pentru noi", a explicat Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property. "Prin prelungirea contractului cu Novo Park, Garanti Bank a ales sa ramana prezent in centrul neoficial de afaceri al Bucurestiului - Zona Barbu Vacarescu / Pipera", a adaugat Stefan Tudos, vicepresedintele Genesis Property.

Garanti Bank face parte din grupul financiar-bancar Garanti Romania, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA). Garanti Bank este detinuta de catre Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare banca privata din Turcia. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este actionarul majoritar al TGB.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucuresti, dezvoltat de compania Genesis Property. Complexul este format din sapte cladiri cu o suprafata utila totala de inchiriat de 75.000 de metri patrati de spatii de birouri clasa A.



Citeste si