28 Octombrie 2019

Alber Holding, controlat de aradeanul Alexandru Bercea, a dat startul lucrarilor de constructie la a doua faza din proiectul de locuinte City of Mara



Alber Holding, dezvoltator imobiliar controlat de catre aradeanul Alexandru Bercea, a dat startul celei de-a doua faze a proiectului rezidential City of Mara din Timisoara, care va consta sase blocuri noi, cu 507 apartamente si 4.000 de metri patrati de spatii comerciale.

Lucrarile pentru ansamblul City of Mara au inceput in anul 2015, iar in prima faza a proiectului au fost finalizate sapte blocuri.

Suprafata terenului pe care se construieste intregul ansamblu City Of Mara este de 2,8 hectare, iar investitia se ridica la peste 55 milioane de euro, care va transforma definitiv fosta zona industriala de pe Calea Circumvalatiunii, potrivit Alber Holdings. Finalizarea proiectului este planificata pentru anul 2027.

City of Mara Avenue este ultima etapa a proiectului, care, pana acum, inseamna 261 de apartamente vandute dintr-un total de 281 apartamente construite.



Citeste si