9 Februarie 2007

Noi proiecte imobiliare de peste 30 de milioane de euro pe piata bucuresteana

Doua dintre proiectele expuse la Targul de Apartamente Condominium, care depasesc suma de 30 de milioane de euro vor fi lansate la vanzare, in premiera, cu aceasta ocazie, sustine Felicia Iordache, co-organizator al evenimentului de la World Trade Plaza.

Organizatorii Targului de Apartamente, care va avea loc in perioada 15-18 februarie la World Trade Plaza, au declart, joi, in cadrul unei conferinte de presa ca la prima editie a acestui eveniment vor avea loc si cateva premiere. Printre acestea se numara si punerea la vanzare a 80 de partamente din cadrul a doua noi proiecte imobiliare din capitala.

"Este vorba de proiectul Mediteraneo, o investitie de 17 milioane de euro in zona Lacului Pipera, dar si despre proiectul rezidential Domenii din zona Domenii care va aduce 11 aprtamente, iar investitia ajunge la 15 milioane de euro", a declarat Felicia Iordache, co-organizator al Targului Condominium.

Proiectul Mediteraneo cu 70 de apartemente din zona lacului Pipera este dezvoltat de Geadel Consulting, cu sediul in Bucuresti, companie care are ca obiect de activitate consultanta pentru afaceri si management, in timp ce proiectul "Domenii" este dezvoltat de Villimob Consulting din Ploiesti.



Citeste si