17 August 2020

Colliers: Șantierele de construcții lucrează în ritm normal în această perioadă



Lucrările de construcții pe șantierele industriale și de birouri monitorizate de către compania de consultanță imobiliară Colliers Internațional se desfășoară normal în această perioadă, în pofida contextului actual, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță și de limitare a răspândirii Covid-19.

Unele proiecte în care lucrările de construcții s-au desfășurat la capacitate mai redusă decât normal în perioada stării de urgență chiar au mărit pasul, dezvoltatorii intenționând să recupereze eventualele întârzieri sau chiar să grăbească lucrările pentru a putea preda mai repede spațiile către chiriași, arata Colliers.

În prezent, compania de consultanta imobiliara spune ca furnizează servicii de monitorizare a lucrărilor de construcții pentru proiecte cu o suprafață totală a lucrărilor de aproape 198.000 de metri pătrați. Printre cei mai importanți clienți se numără: CTP, Iulius Group, AFI Europe Romania sau Impact Developer & Contractor.

Colliers mai spune ca a monitorizat lucrări de construcție, de la fundație până la finalizare, pentru proiecte cu o suprafață de aproape 750.000 de metri pătrați în ultimii 5 ani, din care trei sferturi în zona industrială, aproape 20% în zona de office și 5% în zona rezidențială.



Citeste si