2 Septembrie 2020

Resolution Property și Zeus Capital Management au cumpărat proiectul de birouri Floreasca Park din Capitală



Resolution Property și Zeus Capital Management au achiziționat Floreasca Park, un complex de birouri de aproximativ 40.000 mp, situat în centrul Bucureștiului. Proprietatea a fost vândută celor două companii reunite într-un joint-venture de către un fond administrat de GLL Real Estate Partners GMBH (membru al Grupului Macquarie).

Floreasca Park este prima investiție făcută de Resolution în România și cea de-a cincea investiție din portofoliul Zeus pe piața imobiliară din București și reprezintă prima achiziție a parteneriatului dintre cele două companii.

Clădirea premium de birouri se află în zona Floreasca-Barbu Văcărescu. Complexul al cărui principal chiriaș este compania Oracle este alcătuit din două clădiri de birouri, conectate printr-o parcare subterană.

Cumpărătorii au fost consiliați de către Kinstellar, Knight Frank, Ernst & Young și Sentient. Achiziția a fost finanțată de Erste Bank. GLL Real Estate Partners GMBH a fost consiliat de PeliPartners, Cushman & Wakefield Echinox și Portland Trust în calitate de property manager.

Resolution Property a fost fondată în 1998 cu scopul de a investi în proiectele imobiliare comerciale britanice și europene cu potențial de rentabilitate ridicată. La rândul sau, Zeus Capital Management este o companie cu capital privat de investiții imobiliare și de administrare a activelor imobiliare. Compania a fost înființată în 2007.



Citeste si