24 Iulie 2007

Israelienii de la BSR Europe negociaza achizitia unor terenuri in Romania

Compania israeliana BSR Europe negociaza achizitia unor terenuri in Romania si Kazahstan, finantand aceasta tranzactie prin intermediul sumelor obtinute din vanzarea unor proprietati catre grupul Africa-Israel Properties, ce se ridica la 142-165 milioane dolari, informeaza Budapest Business Journal

Compania a precizat ca terenul din Romania este destinat constructiei a mii de apartamente, investitia totala ridicandu-se la doua miliarde sekeli (473 milioane dolari), iar terenul din Kazahstan fiind destinat constructiei unui mare complex rezidential, comercial, hotelier si de birouri, investitia ridicandu-se la 1,8 miliarde sekeli.

BSR Europe a declarat ca nu a semnat inca un memorandum de intelegere si nu a finalizat niciun contract de achizitie. Compania nu a oferit detalii privind preturile acestor terenuri si nici despre planurile legate de constructia unor imobile pe aceste terenuri.

B.S.R. Europe Ltd este o companie infiintata acum 40 de ani, dezvoltand proiecte imobiliare in Europa, Statele Unite ale Americii si Israel.

Compania a dezvoltat proiecte imobiliare care insumeaza o surafata de 1.58 milioane de metri patrati, fiind prezenta in 8 tari din Europa Centrala si de Est. Compania are in curs de dezvoltare 9,100 de unitati locative, din care 1,500 au fost deja contractate.



Citeste si