9 August 2007

Black Sea Property a platit 10 mil euro pentru un teren in Bulgaria

Fondul britanic de investitii Black Sea Property Fund Ltd a achizitionat recent, cu 10,5 milioane euro, aproximativ 50 hectare de teren in statiunea montana Borovets din Bulgaria si urmeaza sa investeasca intr-un complex imobiliar cu hoteluri si locuinte, potrivit sofiaecho.

Black Sea Property Fund Ltd intentioneaza sa construiasca pe terenul achizitionat in statiunea bulgara un complex care va putea fi folosit pentru intreaga perioada a anului. Potrivit reprezentantilor companiei, complexul ce urmeaza a fi construit va include un hotel, un centru de conferinte, dar si apartamente de vacanta. Compania internationala de arhitectutra Wimberly Allison Tong & Goo se va ocupa de planul constructiei.

Black Sea Property a semnat la inceputul anului 2006, un alt acord pentru achizitia a circa 22 hectare de teren in Borovets cu un pret initial de 3,6 milioane euro. Fondul britanic are in lucru si finanteaza deja patru proiecte si a mai investit in alte trei afaceri imobiliare in Bulgaria. Portofoliul fondului de investitii cuprinde proiecte in zonele montane din Borovets si Pampovoro, pe litoralul marii Negre, dar si in capitala Bulgariei, Sofia.



Citeste si