24 Septembrie 2007

Lewis Charles Romania a achizitionat doua terenuri pentru 26,6 mil. euro

Fondul de investitii Lewis Charles Romania a achizitionat 50% din compania Gold SPV SRL, care detine 55.700 metri patrati de teren in Mogosoaia, pentru o suma totala de 13 milioane de euro si a cumparat 99.000 metri patrati de teren in Ploiesti pentru 13,6 milioane euro

Reprezentantii companiei au declarat ca vor construi la Mogosoaia un complex rezidential compus din 14 blocuri, magazine si spatii pentru petrecerea timpului liber in sistem joint venture cu Alchemy Development Management.

Proiectul se va derula pe o perioada de patru ani si va incepe in 2008. Compania Alchemy Development Management va fi responsabila de dezvoltarea proiectului.

Fondul de investitii a mai cumparat un teren de 99.000 de metri patrati in Ploiesti, pentru 13,6 milioane de euro, tranzactia fiind perfectata prin intermediul firmei Magnolia, detinuta integral de catre fond, iar dezvoltarea proiectului va reveni firmei Westhill Investments. Lewis Charles va construi pe amplasamentul din Ploiesti un centru comercial, iar lucrarile pot fi demarate in 2008.

Administratorului fondului Lewis Charles Romania este Lewis Charles Securities, companie inregistrata in Guernsey, Insulele Channel. Fondul de investitii a fost listat, in august, pe piata AIB a bursei de la Londra.



Citeste si