15 Iunie 2009

Cegis a reziliat contractul de comercializare pentru Grand Arena Mall



Cegis Imobiliare a reziliat la sfarsitul lunii mai contractul de comercializare incheiat cu Euroinvest Intermed pentru mall-ul Grand Arena din Bucuresti, din cauza unui raport de incompatibilitate.
“Aceasta decizie a fost luata tinand cont de raportul de incompatibilitate intre Cegis Imobiliare, Prospector Consulting (partenerul sau in acest proiect) si Lucien Harfi, reprezentant Euroinvest Intermed, dezvoltatorul Grand Arena. Cegis ar mai putea renunta si la asigurarea serviciilor de administrare a mall-ului, din cauza interventiilor directe si repetate ale proprietarului in actul de management, interventii care nu permit administratorului sa isi indeplineasca misiunile”, au declarat reprezentantii Cegis.

Cegis Imobiliare opereaza in Romania din anul 2003 si administreaza in prezent 11 centre comerciale (trei in Bucuresti - Orhideea, Esplanada, Carrefour Colentina si restul in tara: Carrefour Ploiesti, Carrefour Brasov, Promenada Mall – Bacau, Promenada Mall – Focsani, Tom – Constanta, Felicia – Iasi, Era - Iasi, Era - Oradea). Aceste centre au o suprafata comerciala de peste 120.000 mp si un trafic de peste 200.000 clienti zilnic.



Citeste si