22 Februarie 2010

Schimbare la varful Asociatiei Romane de Facility Management



Cristian Vasiliu, managing partner al firmei de consultanta Nexidian International, este noul director executiv al Asociatiei Romane de Facility Management (ROFMA).
Anterior, Vasiliu, in varsta de 40 de ani, a ocupat pozitiile de project manager, sef departament relatii externe si business development manager in cadrul Romexpo, iar timp de patru ani a fost directorul reprezentantei Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Romexpo la Istanbul.

Cristian Vasiliu este in prezent managing partner al firmei de consultanta Nexidian International.

ROFMA o asociatie profesionala non-profit, care are ca scop reunirea specialitilor in property si facility management, cotizatia anuala fiind de 900 de euro/companiei. Mandatul directorului executiv al ROFMA se reinnoieste in fiecare an, pe baza performantelor obtinute.

Membrii fondatori ai Asociatiei Romane de Facility Management sunt companiile ARCHIBUS Solution Center Romania, BSS - Building Suport Services, CB Richard Ellis Eurisko, Coral Construct, Dress & Sommer Romania, ISS Facility Management si MT&T Property Management.

Printre cele mai mari companii de facility management din Romania se numara BSS, MT & T, ISS si UTI-Facility Management.



Citeste si