9 Noiembrie 2005

Feeria - cel mai mare centru comercial din Europa de Sud-Est se va deschide in Bucuresti

Din primavara lui 2006 bucurestenii si nu numai vor putea face cumparaturi, merge la restaurant sau la film in centrul comercial Feeria, cel mai mare centru din Europa de Sud-Est.

Dispus pe o suprafata de 36.000 de metri patrati in zona de nord a Capitalei, centrul comercial Feeria va dispune de un hypermarket Carrefour pe o suprafata de 15.600 de metri patrati, cu 8.400 metri patrati suprafata de vanzare si o galerie comerciala de 17.300 metri patrati.

Centrul comercial Feeria va fi situat pe ruta principala intre centrul orasului si aeroportul Otopeni. De asemenea, acesta va dispune de o parcare cu 1.600 de locuri gratuite.

Proiectul centrului comercial Feeria necesita o investitie globala de aproximativ 40 de milioane de euro, iar acesta va permite crearea a peste 1.200 de locuri de munca.

Conceptul si constructia complexului Feeria apartin grupului Soconac, filiala a grupului Vinci.

In cadrul centrului vor fi prezente firme importante, precum Bricostore, Mobexpert si Altex.

Presedintele companiei Altex, Dan Ostahie a precizat ca va investi un milion de euro pentru amenajarea unei suprafete de 3.500 de metri patrati. De asemenea, Dan Ostahie a precizat ca Feeria va fi cel mai mare parc de retail din Europa de Sud-Est.

In noul centru comercial, Bricostore va investi 14 milioane euro pentru 14.000 de metri patrati, iar Mobexpert va investi 15 milioane euro intr-un mall pentru mobila si decoratiuni interioare ce va dispune de 23.000 de metri patrati.



Citeste si