19 Martie 2010

Imobiliare cu iz de HoReCa: Europa Group deschide un irish pub in Centrul Vechi al Capitalei



Europa Group, unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din Romania, axat pana in prezent pe dezvoltari rezidentiale si hoteliere, s-a lansat pe segmentul food&bar, deschizand un pub in centrul vechi al capitalei - Dirty Harry’s Irish Pub.
“Europa Group are o experienta de aproape zece ani in real estate, in principal pe segmentele rezidential si hotelier. Segmentul food&bar din Capitala este cu mult subdimensionat fata de potentialul pietei, iar conditiile actuale de achizitionare sau inchiriere a spatiilor comerciale sunt foarte favorabile; in consecinta, am luat decizia strategica de a dezvolta o divizie dedicata acestui sector”, declara Karolis Paliulis, director adjunct Europa Group.

Situat pe strada Franceza, Dirty Harry’s are o suprafata totala de 350 mp si este structurat pe trei nivele. Pub-ul va fi operat de catre divizia “Food&Bar” Europa Group.

Dirty Harry’s Irish Pub este prima locatie din portofoliul food&bar al Europa Group, care va cuprinde in viitor atat alte pub-uri, cat si restaurante cu diferite profiluri.

“In viitorul apropiat, divizia noastra de food&bar va cunoaste o dezvoltare sustinuta, iar pe termen mediu va deveni unul dintre «pilonii» importanti ai business-ului nostru”, a adaugat Karolis Paliulis.

Europa Group este un important dezvoltator regional, cu sediul central la Vilnius, in Lituania. Fondata in anul 2000, Europa Group Investment activeaza pe doua segmente principale: dezvoltare si administrare hoteliera, respectiv dezvoltarea de proiecte imobiliare.

In Romania, Europa Group detine in portofoliul sau de investitii mai multe proiecte rezidentiale – intre care Brilliant Condominium, City Center si o cladire istorica - in curand un hotel de patru stele, Europa Royale Bucharest.



Citeste si