19 Aprilie 2010

Proprietarii imobiliare.net investesc 40.000 euro in dezvoltarea portalului



Agentie.Net, firma controlata de sotii Silvia si Dragos Vilceanu, care detine in portofoliu si portalul imobiliare.net, va investi 40.000 euro intr-un plan de imbunatatire a serviciilor oferite de portalul imobiliar.
Primul pas anuntat a fost lansarea unei sectiuni video in cadrul portalului imobiliare.net, care permite prezentarea video a ofertei de vanzare sau de inchiriere. Utilizarea sectiunii video.imobiliare.net este gratuita, astfel incat utilizatorii pot posta inregistrarile fara a plati o taxa suplimentara.

„Sectiunea video face parte dintr-un plan mai amplu de imbunatatire a serviciilor imobiliare.net, iar in total pentru acest proiect am prevazut un buget de aproximativ 40.000 euro”, a declarat, pentru Wall-Street, Silvia Vilceanu, manager al imobiliare.net.

Principalul produs al retelei este softul Anunturi Particulari, folosit in prezent de peste 500 de agentii imobiliare din Bucuresti. Din Agentie.Net fac parte portaluri: bizimobiliare.ro, anunturiimobiliare.ro, anunturiparticulari.ro, 4imobiliare.ro, real.estate.com.ro, map-imobiliare.ro, proiecte.biz si fluximobiliar.ro.

Citeste si Anul in care imobiliarele s-au mutat pe net.



Citeste si