30 Martie 2021

VIDEO Protestatarii din București se îndreaptă spre Palatul Cotroceni



Câteva sute de persoane protestează în momentul publicării acestei știri în București, pentru a treia seară la rând. Proteste mai au loc și în alte orașe din România, însă sunt mai restrânse față de cele din seara zilei de 29 martie.

UPDATE 21:30: Protestatarii din Piața Victoriei din Capitală au pornit în marș către către Palatul Cotroceni scandând ”Libertate” și ”Ieșiti din casă dacă vă pasă”.

UPDATE 21:15: Mai multe persoane s-au adunat și în Craiova pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse de autorități ca urmare a pandemiei de COVID-19.

Protestatarii au plecat din Piața Universității în marș până la Ministerul de Interne, iar la momentul publicării acestei știri protestează în fața instituției, scandând împotriva lui Raed Arafat și împotriva restricțiilor, descriind unitățile ATI drept niște ”lagăre ale morții”

Cu o zi înainte, în seara zilei de 29 martie, grupuri de oameni au protestat în mai multe orașe din țară, inclusiv în Capitală. Protestul din București a fost pașnic pentru început, însă spre finalul acestuia, în jur de 300 de oameni au devenit violenți și recalcitranți. Jandarmii au încercat să îi legitimeze, însă 12 dintre aceștia au fost răniți, trei jandarmi ajungând la spital, pentru îngrijiri medicale.

sursa Foto 2: Agerpres Foto



Citeste si