1 Octombrie 2021

Incendiu Constanța | Managerul spitalului: Existau toate avizele legale, dar s-a întâmplat un necaz



Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, Stela Halichidis, a făcut câteva precizări cu privire la incendiul de la spitalul pe care îl conduce, care a avut loc în această dimineață.

Managerul a declarat că unitatea medicală avea toate avizele legale, iar defecţiunile depistate anterior de către ISU au fost remediate.

"Toate defecţiunile au fost remediate, totul funcţiona conform legii. Existau avizele legale, necesare, totul a funcţionat, dar s-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce. (...) Toate actele sunt în regulă, toate defecţiunile care au fost constatate s-au remediat. Nu era nimic în neregulă. (...) Reţeaua a fost verificată, nu era supradimensionată. Nu a existat nimic în plus în afară de aparatura medicală, care are contract de mentenanţă", a spus managerul spitalului, potrivit Agerpres.

Întrebată dacă personalul se afla în Secţia ATI unde a izbucnit incendiul, aceasta a spus că tot personalul era prezent.

Reamintim că nouă pacienţi au decedat, vineri, în incendiul izbucnit la Secţia ATI COVID a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.



Citeste si