18 Octombrie 2021

CNSU organizează mai multe centre de triaj la spitale din județele Olt și Timiș



Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat scoaterea de la rezervele de stat a nouă construcţii uşoare din elemente modulate pentru operaţionalizarea unor centre de triaj observaţional/epidemiologic la spitale din judeţele Olt şi Timiş.

Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a trei construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire și câte patru paturi cu cazarmament complet fiecare, pentru operaționalizarea unor centre de triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Județean de Urgență Slatina, Spitalul Municipal Caracal și Spitalul Orășenesc Corabia din județul Olt.

Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a șase construcții ușoare din elemente modulate simple, pentru operaționalizarea unor centre de triaj observațional/epidemiologic, respectiv deservirii zonelor postvaccinare la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș”, respectiv Centrelor de Vaccinare de tip drive-through Shopping City și Selgros din județul Timiș.



Citeste si