4 Aprilie 2024

Ministerul Sănătății, aviz pentru modificarea structurii spitalului „Marie Curie” care include și clădirea făcută de Asociația „Dăruiește Viață”



Ministerul Sănătăţii a anunţat, joi, că a avizat structura modificată a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "M. S. Curie", care include clădirea construită din fonduri colectate de Asociaţia "Dăruieşte Viaţă", se arată într-un comunicat.

"Acordarea avizului pentru structura modificată a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'M. S. Curie' a permis deplasarea echipei Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti pentru efectuarea evaluării necesare autorizării sanitare a clădirii spitalului, care va fi eliberată la începutul săptămânii viitoare", a informat Ministerul Sănătăţii.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, în paralel cu activitatea de autorizare, personalul administrativ şi de specialitate al spitalului inventariază bunurile şi echipamentele din noua clădire pentru a putea fi încheiată donarea acestora şi înregistrarea în patrimoniul spitalului.

Pentru ca acest proces să se desfăşoare mai rapid, Ministerul Sănătăţii a trimis o echipă de specialişti încă din luna februarie.

"Ministerul Sănătăţii este consecvent în a sprijini orice proiect pentru dezvoltarea infrastructurii medicale din România, în limitele legislaţiei în vigoare", afirmă sursa citată.



Citeste si