12 Iunie 2014

Victoria Braziliei la Cupa Mondiala, prezisa de samanii din Peru



Samanii din Peru au prezis, marti, ca marea invingatoare a Cupei Mondiale 2014 va fi Brazilia, care va invinge Argentina in finala. Acestia au facut un ritual cu frunze de coca, cranii si fotografii ale vedetelor, noteaza AFP.

"Am avut o viziune și aceastã Cupã Mondialã va rãmâne în America de Sud. Finala Cupei Mondiale se va disputa între Argentina și Brazilia și va fi câștigatã de Brazilia", a declarat Juan Osco, cunoscut drept "ªamanul din Anzi".
Șamanii din trei regiuni din Peru și-au concentrat forțele la stadionul Național din Lima într-un ritual în care i-au invocat pe brazilianul Neymar, argentinianul Lionel Messi, chilianul Alexis Sanchez, portughezul Cristiano Ronaldo și alți mari jucãtori, potrivit Mediafax.

"Am vãzut pe altarul mistic culoarea albastrã (Argentina) și galbenã (Brazilial). Cele douã culori s-au amestecat și câștigãtoare va fi Brazilia", a spus Osco. "Este o finalã de vins, o puternicã forțã pe care am simțit-o, Brazilia va pune capãt blestemului de pe Maracana - victoria Uruguayului la Cupa Mondialã din 1950 în fața Braziliei - și-l va uita odatã pentru totdeauna", a mai spus Osco, care a menționat cã Spania va ajunge în semifinale.

La rândul sãu, șamanul Julio Huaylas din Trujillo, agitând trei cranii, a prezis cã selecționata statului Chile, aflatã în grupa B cu Spania, Olanda și Australia, va fi surpriza turneului și va ajunge în semifinale. "Chile va suprinde, deoarece echipa a progresat", a menționat Hayles.

Cele trei cranii reprezintã vitalitatea, sãnãtatea și lupta jucãtorilor care vor evolua la Cupa Mondialã. "Am dat cu lãmâi peste fotografia lui Messi pentru a-l întãri și a-l vindeca de rãul de care suferã. Messi și Neymar vor fi campionii Mondialului", a mai spus Hayles. Cupa Mondialã începe, joi, la Sao Paulo, cu meciul Brazilia - Croația.



Citeste si