22 Ianuarie 2018

IGPR: 94 de sanctiuni contraventionala aplicate taximetristilor din zona aeroporturilor



Un numar de 94 de sanctiuni contraventionale de aproximativ 28.000 de lei au fost aplicate de politisti, in urma verificarii a 260 de autoturisme care efectueaza transport public de persoane in regim de taxi in zona aeroporturilor internationale Henri Coanda Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Bacau si Iasi.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis sambata AGERPRES, politistii au actionat, in data de 18 ianuarie, pentru verificarea legalitatii activitatii de taximetrie in zona aeroporturilor internationale, fiind aplicate 94 de sanctiuni contraventionale pentru abateri de la normele legale care reglementeaza circulatia pe drumurile publice si activitatea de taximetrie, doua permise au fost retinute, iar 10 certificate de inmatriculare au fost retrase, conform Agerpres.ro.

Dintre sanctiunile aplicate, 84 au fost pentru incalcarea normelor privind circulatia pe drumurile publice, 6 pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, iar patru pentru alte abateri, precizeaza sursa citata.



Citeste si