6 August 2018

Ministrul Sanatatii a cerut un control la Spitalul Universitar Bucuresti



Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a solicitat vineri DSP si Corpului de control al MS sa realizeze un control la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru a verifica modul in care au fost utilizate fondurile alocate de minister, scrie Agerpres.

"Doamna ministru a solicitat de vineri la DSP si Corpului de control al Ministerului Sanatatii sa realizeze un control la Spitalul Universitar pentru a verifica modul in care au fost utilizate fondurile alocate de minister", a afirmat consilierul ministrului, Mihaela Tanase.

Potrivit acesteia, Ministerul Sanatatii este interesat ca pacientii sa beneficieze de medicamente si servicii medicale.

Activitatea medicala in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti se desfasoara in conditii normale de lucru, iar pacientii internati nu au avut de suferit, a transmis, luni, conducerea acestei unitati sanitare, adaugand ca nu exista lipsa de medicamente, materiale sanitare, dezinfectanti.

Biroul de presa al SUUB a difuzat un comunicat de presa, dupa ce in presa centrala au aparut a informatii "calomnioase adresate de un grup de protestatari".

Potrivit comunicatului, conducerea spitalului a solicitat Ministerului Sanatatii o analiza a situatiei din partea Corpului de control.



Citeste si