7 Octombrie 2020

Noi restricții în 13 localități din Ilfov. Restaurantele și cafenelele se închid până când incidența cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori va scădea



În ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus înregistrate de la declanșarea pandemiei în România, prefectul de Ilfov anunță noi restricții, în 13 localități din Ilfov. Printre aceste localități se numără Brgadiru, Chitila, Buftea, Voluntari, Popești-Leordeni.

„ Am constat că în 13 localtati din Ilfov incidența cazurilor la mia de locuitori a depășit 1,5 și de accea am luat hotărârea ca activitatea agenților economici, de tipul restaurante și cafenele să fie suspendate până la revenirea incidenței sub 1 la mia de locuitori (...) Ilfovul are o specificitate aparte. Dispunerea geografică este în jurul Bucureștiului face ca o mare parte din cetățenii care lucrează în București să fie din Ilfov. O localitate deși are trecut un numărul de locuitori, de fapt sunt mai mulți care locuiesc acolo”, a declarat Daniel Tudorel Zamfir, prefectul județului Ilfov, potrivit Digi24.



Citeste si