20 Ianuarie 2022

Cum își spală Novak Djokovic păcatele declarațiilor false din Australia



Liderul mondial al tenisului masculin, sârbul Novak Djokovic, recent expulzat din Australia după un întreg foileton privind statutul său vaccinal, a devenit cofondator şi acţionar majoritar al unui laborator de cercetare care lucrează la un tratament pentru Covid-19, a spus directorul companiei daneze.

"El este unul dintre fondatorii companiei mele, create în iunie 2020", a spus Ivan Loncarevic, proprietarul QuantBioRes.

Conform registrelor companiilor daneze, numărul 1 mondial şi soţia sa Jelena Djokovic deţin 80 la sută din QuantBioRes, companie cu 20 de angajaţi în Danemarca, Slovenia, Australia şi Marea Britanie.

"Obiectivul nostru este să dezvoltăm o nouă tehnologie pentru a combate virusul şi bacteriile rezistente şi am decis să utilizăm Covid drept punct de plecare", a explicat acesta.

"Dacă reuşim cu Covid-19, atunci vom ajunge şi la alţi viruşi", a adăugat Ivan Loncarevic.

Societatea prevede să lanseze teste clinice în Marea Britanie din această vară.

Novak Djokovic, care spera să-şi apere titlul de campion la Australian Open şi să devină primul tenisman din istorie cu 21 de titluri de Mare Şlem în palmares, s-a întors luni în Serbia după unsprezece zile de controverse sportive, judiciare şi diplomatice, generate de opoziţia sa de a se vaccina împotriva Covid-19, precum și de declarațiile false pe care le-a dat la intrarea pe continentul australian.



Citeste si