12 Mai 2022

Balenciaga vinde adidași ”folosiți și rupți” cu 1850 de dolari perechea: ce se află în spatele campaniei



Brandul de lux Balenciaga atrage din nou atenția datorită unei campanii prin care vrea să vândă încălțăminte ce pare foarte uzată la un preț de 1.850 de dolari perechea.

Mai multe imagini postate de către Balenciaga cu încălțări extrem de uzate, murdare și rupte, au devenit virale în mediul online. Acestea pot fi observate și în căsuța de mai jos

Însă, imaginile sunt exagerate, iar perechile care vor fi vândute cu 1.850 de dolari bucata nu arată chiar așa, după cum se vede în imaginile de mai jos. Scopul brandului de fashion, prin aceste imagini exagerate, a fost acela de a stârni rumoare și de a sublinia faptul că lansează o linie de încălțăminte pe care să o ”porți toată viața”. Mutarea face parte din încercarea brandurilor de fashion de a-și promova acțiunile de sustenabilitate, industria fiind considerată una dintre cele mai poluante.

Sursa foto. Printscreen Balenciaga.com.

Colecția promovată prin aceste imagini este denumită ”Paris”, iar modele, dincolo de cele ediție limitată menționate mai sus, sunt vândute cu prețuri 495 de dolari și 695 de dolari în funcție de model.

Sursa Foto: Printscreen Balenciaga.com



Citeste si