15 Iunie 2012

Cum poti sa faci primul milion din tehnologie? Afla la BizSpark Camp IV



Antreprenorii din tehnologie pot participa la BizSpark Camp IV, eveniment care are loc luni 18 iunie si care este organizat startups.ro si Microsoft BizSpark.

Printre temele abordate in cadrul celei de-a patra editii a BizSpark Camp se numara dezvoltarea unui start-up din tehnologie pana cand ajunge la pragul primului milion de euro, provocarile din proiectele de cloud sau oportunitatile Windows 8 pe piata locala.

Evenimentul este dedicat in special start-upurilor care fac parte din programul Microsoft BizSpark, insa participarea este deschisa si pentru alti dezvoltatori software si antreprenori interesati de subiectele abordate.

Participarea la eveniment este gratuita, dar numarul de locuri este limitat si accesul se face doar pe baza de inscriere la redactia@startups.ro si de confirmare primita din partea noastra.

Printre participanti se numara Zoli Herczeg - ISV business development manager Microsoft Romania, Teodor Blidarus- managing partner Softelligence, Ciprian Jichici- general manager Genisoft, Microsoft Regional Director si Petru Jucovschi - developer evangelist la Microsoft Romania.



Citeste si