8 Iulie 2013

Carti de citit: "Jack - Straight From The Gut" PLUS "Elefantul si puricele"



Construim BIBLIOTECA ANTREPRENORULUI ROMAN: invitatii emisiunii Start-up Wall-Street propun cate o carte pe care orice antreprenor trebuie sa o citeasca.

“Aceasta carte mi-a fost daruita atunci cand imi cautam locul din punct de vedere profesional”, afirma Mihaela Feodorof, care a lucrat timp de 16 ani in cadrul BRD - Groupe Societe Generale, unde a coordonat echipa de recrutare acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajari.

Sa fi iesit oare marile corporatii – elefantii – de sub orice control? Pornind de la propria experienta de viata, Charles Handy ia in discutie in cartea “Elefantul si puricele” viitorul, cu multe dintre laturile lui – educatia, munca, familia, managementul, religia si societatea.

Charles Handy a fost numit unul dintre "cei mai importanti si influenti ganditori in business", ocupand locul 2 in Topul "The Thinkers 50" in 2002 si este autor al teoriilor despre cultura organizationala care se studiaza in cadrul programelor de MBA al The Open University Business School, Marea Britanie.



Citeste si