23 Octombrie 2013

Fostul sef al Bitdefender Romania si-a lansat o afacere de camasi: vine la Start-Up Wall-Street alaturi de asociata lui in business



O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Invitatii emisiunii Start-Up Wall-Street intre orele 11:30 si 12:15 sunt Razvan Valceanu (36 de ani), fostul director general al Bitdefender pe Romania, si Irina Stoicescu, de la Trend Events. Ei au lansat impreuna o afacere, un brand de camasi create pe comanda care ii poarta numele lui Razvan Valceanu. Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie alaturi de Anca Ghinea, de la Grasp si membra in proiectul Ateliere de antreprenoriat.

“Dincolo de pasiunea mea, am ales sa pornesc acest business, in primul rand, pentru ca am observat la oamenii din jurul meu, colegi sau parteneri de business, dificultatea de a-si gasi camasi care sa se potriveasca perfect lor. Experienta mea ca general manager m-a invatat cat de important este sa afisezi o imagine impecabila in zona de business,” declara Razvan Valceanu.

Camasile se adreseaza oamenilor cu venituri peste medii din zona de business: mid-manageri, manageri, CEO si antreprenori. Acestea sunt fabricate in Romania, iar materialele utilizate sunt furnizate de catre producatorul italian Canclini.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef al publicatiei Wall-Street.ro.



Citeste si