10 Octombrie 2014

Recomandari pentru antreprenorii care cauta finantare bancara, de la Ion Lixandru



Antreprenorii care doresc sa obtina finantare din partea bancilor ar trebui sa creada in afacerea lor si sa stie ca bancherul este cel care trebuie sa ofere valoare adaugata banului, sustine Ion Lixandru, director executiv Camion Logistic si Romtrailer Service. Ion Lixandru crede foarte mult ca responsabilitatea antreprenorului este aceea de a da valoare adaugata afacerii.

"Antreprenorii trebuie sa-si cunoasca bine afacerea si sa nu se gandeasca la ce business ar trebui sa faca, ci la ce stie sa faca si sa creada in acel lucru. In al doilea rand, sa aiba curaj sa puna aceste lucruri in fata bancii, care ar trebui sa apere antreprenorii de celelalte neajunsuri. Bancherul este cel care trebuie sa-i dea valoare adaugata banului, adica sa-l investeasca, iar eu, la randul meu, trebuie sa dau valoare adaugata afacerii mele”, detaliaza Ion Lixandru pentru WALL-STREET 360.

De asemenea, el le recomanda antreprenorilor sa "nu faca din ban o povara" si sa pastreze banii in companii, sfatuindu-i, totodata, sa se lase de afacere daca banii sunt un obiectiv pentru ei.

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 6-10 octombrie, dedicata finantarii IMM-urilor, este realizata in parteneriat cu Volksbank.



Citeste si