23 August 2013

TOP: 10 tari cu cei mai neplacuti turisti



Cand calatoresti in lume, esti un reprezentant al tarii tale, iar comportamentul tau, bun sau rau, se reflecta asupra imaginii tarii din care provii. Wall-Street.ro iti prezinta topul celor mai neplacuti turisti din lume, potrivit unui studiu realizat de Triposo, citat de publicatia Stuff.co.nz.

10. Brazilia

Turistii brazilieni sunt considerati de un numar important dintre participantii la studiu drept cei mai rai din lume.


9. Italia

Italia si-a capatat in timp reputatia de tara "exportatoare" de turisti lipsiti de maniere si indecenti.

8. Franta

Nici Franta nu este departe de Italia, turistii din aceasta tara fiind considerati persoane cu comportamente grosolane si scandaloase.


7. India

Nici reputatia Indiei nu este mai buna cand vine vorba despre turistii sai, acestia fiind de asemenea considerata tara cu cei mai rai calatori.



6. Germania

Germanii nu sunt potriviti pentru a calatori prin lume. Desi Germania reprezinta o destinatie populara in randul turistilor, poarta in acelasi timp emblema unei tari in care turistii sunt foarte prost-crescuti.


5. Australia

Majoritatea australienilor calatoresc foarte mult, iar in afara granitelor turistii din aceasta tara sunt considerati printre cei mai necivilizati din lume.



4. China

Tara cu cea mai mare populatie, circa 1,35 miliarde de locuitori, are, in consecinta, si o multime de turisti peste tot in lume. Astfel, cu un numar foarte mare de calatori, nici China nu a scapat de eticheta de tara cu turisti necivilizati.



3. Rusia

Rusia se apropie de fruntea clasamentului in ceea ce priveste comportamentul nepoliticos al turistilor sai in alte tari. De multe ori, rusii sunt considerati cei mai dificili turisti, care au in plus si o problema cu alcoolul.




2. Marea Britanie

Britanicii sunt cunoscuti peste tot in lume dupa comportamentul lor obscen, mai ales atunci cand vine vorba de petreceri ale burlacilor.


1. Statele Unite ale Americii

Surpriza sau nu, americanii sunt faimosi ca turisti neplacuti. Sunt galagiosi si nepoliticosi, iar din aceste motive ocupa primul loc in topul celor mai dezagreabili turisti.



Citeste si