26 August 2013
Vacanta de manager in Seychelles: O destinatie primitoare, fara a fi comerciala
Dragos Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse, restaurant din Centrul Istoric al Capitalei, povesteste cititorilor Wall-Street.ro despre destinatia sa preferata de vacanta - Insulele Seychelles din Oceanul Indian.
Destinatia preferata de vacanta
Trei motive pentru care ar trebui sa mergem in aceasta destinatie
Cea mai buna perioada in care putem vizita aceasta destinatieZona poate fi vizitata tot timpul anului. Lunile iulie si august pot deveni mai putin placute in ceea ce priveste curentii oceanului – pentru deplasarile intre insule. Excursiile noastre cu ferryboatul au fost destul de intense din cauza curentilor extrem de puternici din aceasta perioada.
Top 3 must see sau must do in aceste locuri - "Mergi de la una la alta cu ferryboat-ul"
La Digue – a ramas o insula pitoreasca, de 10 km patrati, unde inca poti vedea cum traiesc localnicii si ce obtin singuri din fiecare planta si fruct – medicamente, alimente etc.
Ajungi acolo doar pe apa, iar singurul mod de transport permis este carul cu boi sau bicicleta.
La Digue este cunoscuta pentru Anse Source d’Argent, o plaja superba, cu nisip alb, roci de granit si broaste testoate imense.
Capitala, Victoria, si rezervatia naturala pe care o poti vizita.
Cel mai bun restaurant din zona
Felul de mancare specific zonei care v-a placutFructe de mare in diferite forme. Versiunea creola, caracteristica zonei, poate fi intr-o varianta de sos pe baza de curry si nuca de cocos sau de rosii. Multe mancaruri destul de grele, cu sosuri, dar foarte aromate si gustoase.
Sursa foto: TripAdvisor
Cea mai placuta amintire din acest loc
V-ati muta acolo? De ce da, de ce nu?Nu m-as muta, este prea linistit.
Cum caracterizati localnicii, in comparatie cu alte tari
Cea mai importanta recomandare pentru acest loc pe care nu o gasim intr-un ghid turistic?Plimbarea cu boi.
Costul estimativ al unui sejur in acest locNu pot estima, depinde de multi factori – perioada, zona in care mergi etc.