30 Iulie 2015

Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil



Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil in acest an a costat 529 euro pe ruta Iasi-Ljubljana (capitala Sloveniei), iar cea mai scumpa rezervare facuta tot prin mobil a fost de 871 euro ruta Bucuresti - Washington, arata datele agentiei online Tripsta.

Cele mai ieftine calatorii rezervate de romani au costat intre 18 - 33 euro. De pe mobil, cel mai ieftin zbor a fost pe ruta Bodrum – Istanbul (Turcia) pentru 33 euro, in timp ce un zbor Londra (UK) – Dublin (Irlanda) a fost cel mai ieftin achizitionat de pe iOS, pentru 18 euro. In acelasi timp, atunci cand vine vorba de zboruri rezervate de pe computere stationare, cel mai ieftin zbor a fost pe ruta Bucuresti - Milano si a costat 19 euro.

Pe de alta parte, conform acelorasi date, cea mai scumpa calatorie achizitionata de pe desktop a fost de la Bucuresti la Kinshasa (Congo), la pretul de 4.123 euro.

Cea mai scumpa rezervare in lume

Pe plan international, un zbor de la Calima (Chile) la Frankfurt (Germany) a costat 8.948 euro si a fost rezervat de pe mobil, in timp ce o calatorie de la Londra la Mabuto (Mozambique) a costat 2.125 euro si a fost cea mai scumpa rezervata de pe iOS.

De pe computere stationare, cea mai scumpa calatorie a fost de la Lima (Peru) la Hong Kong, la pretul de 11.543 euro. Pe de alta parte, cele mai ieftine zboruri achizitionate global au fost pe ruta Warsaw - Gdansk (8 euro, via desktop), Oslo (Norvegia) – Gdansk (Polonia) – achizitionata de pe mobil la pretul de 14 euro si Atena – Mykonos (Grecia), zbor cumparat de pe iOS pentru 16 euro .

Tripsta a fost lansat in Atena, Grecia, in 2005. In prezent. Tripsta are birouri si in Bucuresti si Istanbul si 280 de angajati in toate cele trei puncte de lucru.



Citeste si