25 Aprilie 2016

Zece aeroporturi din lume care au cele mai spectaculoase peisaje la aterizare



Calatorind catre anumite destinatii din intreaga lume puteti observa imagini uimitoare daca aveti un loc la geam in avion. Care sunt zece cele mai spectaculoase peisaje din lume la apropierea de un aeroport aflati dintr-un sondaj realizat de compania privata de aviatie PrivateFly, pe un numar de peste 7.500 de pasageri care au aterizat pe 115 aeroporturi de pe glob. Turistii spun ca au ramas impresionati de vederi cu orasele europene, zgarie-nori si insule din Caraibe.

Sursa foto: privatefly.com

10. London City Airport

Spre deosebire de avioanele care aterizeaza pe aeroporturile Heathrow sau Gatwick, cele care ajung pe London City ofera imagini spectaculoase asupra capitalei britanice (cladirile de birouri din centrul de afaceri Canary Wharf, centrul de concerte si evenimente O2, cladirea zgarie-nori the Gherkin, Tamisa), scrie businessinsider.com.

Sursa foto: privatefly.com


9. Los Angeles International Airport, USA

Pana la aterizarea pe aeroportul Los Angeles International imaginile din avion sunt o vedere peste Oceanul Pacific, orizontul orasului LA cu zgarie-nori si chiar semnul iconic Hollywood.

Sursa foto: privatefly.com


8. St. Maarten Airport, Caraibe

La aterizarea pe aeroportul St. Maarten, avioanele coboara foarte mult oferind o imagine superba asupra apei translucide si a nisipului auriu al Maho Beach.

Sursa foto: privatefly.com


7. Donegal Airport, Irlanda

La aterizarea pe aeroportul Donegal din Irlanda, avioanele trec adiacent de una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Carrickfinn, din nord-vestul Irlandei.

Sursa foto: Owen Clarke/ privatefly.com


6. Billy Bishop Toronto City Airport, Canada

Pentru a ateriza pe aeroportul Billy Bishop Toronto din Canada, aeronavele ofera psagerilor imagini cu lacul Ontario si obiective turistice din centrul orasului, cum ar fi CN Tower si Rogers Centre.

Sursa foto: privatefly.com


5. Saba Airport, Caraibe

Aeroportul Saba din Insulele Caraibe este cunoscut pentru cea mai scurta pista din lume pentru avioane comerciale. La aterizare, imaginile la ocean si munte sunt cinematografice.

Sursa foto: Cees Timers/privatefly.com


4. Barra Airport, Scotia, UK

Aeroportul Barra din Scotia este unic in lume pentru ca foloseste ca pista o plaja.

Sursa foto: privatefly.com


3. Queenstown Airport, Noua Zeelanda

Imaginile din avion la apropierea de Aeroportul Queenstown sunt cu Marea Tasmaniei si varfurile cu zapada ale Alpilor.

Sursa foto: Vaughan Brookfield/privatefly.com


2. Nice Cote D'Azur Airport

Peisajul la aterizarea pe Aeroportul Nice Cote D’Azur nu poate decat sa aduca un zambet pe fata pasagerilor, indiferent ca este vara sau iarna. Imaginea este deosebita datorita albastrului Marii Mediterane si Alpilor.

Sursa foto: privatefly.com


1. Malta Airport

La aterizarea pe Aeroportul din Malta, pasagerii pot admira Mediterana, insulele Gozo si Comino si in cele din urma arhitectura istorica a insulei.

Sursa foto: privatefly.com




Citeste si