30 Iunie 2016

Vacanta de naufragiat: o tanara a platit 140 de euro pe zi ca sa fie lasata pe o insula pustie



O agentie de turism organizeaza vacante pe insule izolate din toate colturile lumii, unde clientii sunt lasati sa supravietuiasca in conditiile vitrege pe care le-ar exprimenta un Robinson Crusoe modern, conform Adevarul.

Compania de turism de aventura Docastaway, cu sediul in Asia, ofera pachete de vacanta personalizate persoanelor care vor sa traiasca in izolare completa, pe o insula pustie. Printre clientii dornici sa-si testeze limitele s-a numarat si studenta japonza Reikko Hori, in varsta de 22 de ani, care a petrecut 19 zile pe insula Amparo din Indonezia. Fata a fost preluata de la aeroport doar cu hainele de pe ea si le-a dat emotii organizatorilor cand acestia au realizat ca nu avea cunostinte de baza pentru supravietuire.

„Reikko avea serioase dificultati in detectarea periocolului. A mers in picioarele goale pe coralul ascutit, ca si cum ar fi mers la ea acasa”, a povestit fondatorul agentiei, Alvaro Cerezo. Tocmai de aceea, un reprezentant al agentiei a ramas alaturi de ea in prima dintre cele 19 zile ca sa vada daca poate fi lasata singura.

Citeste articolul integral pe Adevarul.



Citeste si