8 Iulie 2016

Republica Moldova, pe lista tarilor in care poti sa mergi in vacanta fara teama unui atentat terorist: O destinatie care merita sa fie vizitata



Alegerea unei destinatii de vacanta a devenit din ce in ce mai dificila din cauza ultimelor evenimente care au crescut gradul de terorism in mai multe tari. Jurnalistii publicatiei „Daily Mail” promoveaza intr-un articol cele mai sigure si interesante destinatii turistice, printre care si Republica Moldova, conform Adevarul.

Dupa atacul terorist din Turcia, tot mai multi turisti s-au reorientat cu privire la alegerea destinatiilor de vacanta. Sapte tari din Europa sunt clasificate cu "risc ridicat" de atac terorist, inclusiv Belgia, Germania, Franta, Spania, Turcia sau Rusia, conform datelor Biroului de Externe al Regatului Unit, prin intermediul Foreign and Commonwealth Office (FCO). Guvernul britanic a catalogat nivelul de risc al Regatului Unit ca fiind "sever", ceea ce inseamna ca un atac asupra Marii Britanii este "foarte probabil", scrie Daily Mail. De asemenea, un risc ridicat il au si alte tari, printre care Italia, Grecia si Austria.

Cu toate acestea, in intreaga lume exista numeroase locatii, mai putin cunoscute, care sunt sigure pentru a petrece cateva zile de relaxare. Daily Mail promoveaza aceste locuri, recomandandu-le pentru includerea pe lista destinatiilor sigure de vacanta.

Citeste articolul integral pe Adevarul.



Citeste si