Magazin online de bricolaj, cu servicii de consultanta


Magazin online de bricolaj, cu servicii de consultanta


BUGET
AFACERE

21000 €


TIMP
NECESAR

3 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

24 luni

Te poti diferentia pe aceasta nisa oferind consiliere si continut de calitate pe site.

Magazine offline de bricolaj se gasesc in aproape orice oras mare, insa de cele mai multe ori acestea dezamagesc pe zona de consultanta, fie pentru ca au prea putini consilieri pe raion, fie pentru ca modelul de business nu pune pret pe consilierea clientilor.

Insa, un magazin online de bricolaj isi permite sa ofere consiliere si sfaturi personalizate fiecarui client, iar aceasta afacere care sa imbine simplitatea comenzilor online si consultanta oferita gratuit pentru diversele probleme ale clientilor poate sa devina foarte profitabila.

Daca vreti sa lansati un magazin online de bricolaj, care sa ofere si consultanta, aveti nevoie in primul rand de un site si, in functie de cat de complex va doriti sa fie, de o investitie de la cateva sute de euro pana la cateva mii de euro. Intr-o afacere cu o importanta componenta de consultanta, trebuie sa va inconjurati de angajati dedicati, proactivi si care sa poata oferi rapid sfaturi pentru problemele clientilor legate de renovare, dar si design interior.

Nu neglijati investitiile in marketing si SEO, pentru ca un continut de calitate, optimizat pentru a fi descoperit usor in motoarele de cautare, va poate aduce sute de clienti. 

O parte din finantarea acestei afaceri poate veni prin programul guvernamental SRL-D, care ofera sprijin micilor antreprenori, asa cum au facut si tinerii care au lansat Neakaisa.ro, o afacere care este mai mult decat un magazin online pentru casa si gradina.

De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Site-ul propriu-zis al magazinului online
  • Stocuri de produse si contracte de livrare cu o lista considerabila de furnizori
  • Investitii in marketing si SEO
  • Angajati dedicati pentru a oferi consultanta la telefon sau pe site

Vor sa incerce aceasta idee:  7 din 9

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri