Cum sa deschizi un showroom de vesela cu 30.000 de euro


Cum sa deschizi un showroom de vesela cu 30.000 de euro


BUGET
AFACERE

30000 €


TIMP
NECESAR

6 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

7 luni

Showroom de vesela dedicat locatiilor din HoReCa si Real Estate

Rose Home, afacerea romaneasca, care acum 7 ani a pornit cu un magazin online de nisa cu produse HoReCa si ulterior cu un mic spatiu de prezentare intr-o vila din Bucuresti, a deschis un showroom pozitionat central, dedicat produselor pentru industria HoReCa, dotarea cu vesela si tacamuri pentru restaurante si baruri, saloane de evenimente, hoteluri dar si pentru dezvoltatorii imobiliari care construiesc proiecte de mari dimensiuni in zonele turistice din Romania.

Deschis in august 2021, showroom-ul este accesibil pentru clientii din Bucuresti, fiind localizat in zona centrala a Capitalei, Soseaua Nicolae Titulescu Nr. 121. Locatia beneficiaza de un spatiu generos, ce se intinde pe o suprafata de 140 metri patrati si permite expunerea unui numar vast de produse listate din diferite materiale, de la inox, la portelan si ceramica rezistenta de culoare alba sau colorata, (produse din melamina, lemn, fonta, articole emailate, articole cu finisaj de cupru, pvd negru etc).

Investitia totala se ridica la suma de 30.000 de euro si reprezinta crearea unor zone dedicate pentru vesela, produse servire zona restaurant, mic dejun si bufet suedez, ballroomuri si sali de evenimente, zona cu produse pentru baruri, pahare, tacamuri.
 
Denisa Stefan, antreprenor cu experienta consolidata in zona ospitalitatii, este cea care detine businessul, iar pentru amenajarea showroom-ului a lucrat cu designer-ul Luiza Necula. 

Pentru 2022, Rose Home aduce in premiera 4 noi branduri pe piata locala care vor completa oferta actuala si vor aduce un plus de noutate, inovativitate si design.

Piata de profil este una in crestere, in zona proiectelor de tip Food & Drink si a spatiilor de cazare. Conform datelor Rose Home, anul 2021 a avut o crestere in zona de distributie HoReCa cu peste 5% fata de 2019. Pentru anul 2022, estimam o crestere a vanzarilor de 15% fata de 2021, bazata pe cele peste 150 de proiecte HoReCa aflate in derulare in Romania.

Rose Home a pornit aventura antreprenoriala acum 7 ani, prin lansarea unui site de prezentare cu produse dedicate industriei de HoReCa. Denisa Stefan, un antreprenor cu experienta consolidata in zona ospitalitatii in cadrul unuia dintre cele mai importante grupuri hoteliere, la nivel mondial, a pariat pe o afacere "Serving inspiration for HoReCa".
 
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • locatie
  • bani
  • parteneriate cu businessuri din horeca
Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri