2 / 5

Cristian Damian, director vanzari Alexandros Motors

2016 - al treilea an de crestere consecutiva


In ansamblul pietei, vanzarile de vehicule in Romania vor urma trendul european si se va inregistra o crestere de aproximativ 10-15% in 2016, comparativ cu anul 2015.


Totusi, volatilitatea pietei auto, cauzata de schimbarile legislative gresite si de instabilitatea politica, o sa continuie si anul viitor, si de aceea este destul de dificil in a inainta predictii reale pentru sectorul de automobile. Programul Rabla 2016 speram sa continue si sa alimenteze aceste cresteri, imbunatatind in acelasi timp calitatea parcului auto national. Asteptam o crestere si a segmentului de electrice, generata de avantajele tehnice cat si de cele fiscale.


Cat despre Great Wall Motors, am deschis un nou centru de vanzari in zona Pipera si am reluat, pe baza noilor premise, mult mai optimiste, comercializarea modelelor GW pe piata din Romania si reconstructia retelei de dealeri si de service-uri. Anul viitor speram ca vanzarile de GW sa urmeze tendinta evolutiva a pietei de automobile din Romania.


Alexandros Motors, divizia auto a Alexandrion Grup Romania, a relansat in octombrie 2015 brandul auto Great Wall pe piata din Romania si a deschis un showroom in Bucuresti, reteaua de dealeri si service fiind in plina expansiune. Compania Alexandros Motors, divizia auto a Alexandrion Grup Romania, a fost lansata oficial in ianuarie 2006 si este importator unic pentru Romania a brandurilor: Great Wall, King Long si UN Forklift.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri