3 / 8

Vodafone se uita dupa viitorii angajati din echipa tehnica si departamentul de marketing

Vodafone, al doilea operator de pe piata locala de telefonie mobila, va demara la 1 septembrie "Vodafone Internship", un program ce se adreseaza absolventilor si studentilor in ultimul an de facultate sau la master.

Cei interesati pot aplica direct pe site-ul companiei pana pe 15 iunie, iar selectia candidatilor se va incheia pe 1 august. Programul are o durata de 12 luni.

"Cautam tineri entuziasti, talentati, dornici sa experimenteze si sa invete intr-un timp scurt cat mai multe despre industria telecom si brandul Vodafone. Nu cerem experienta practica, nu conteaza daca sunt la primul job in cariera.[..] Ne asteptam ca toti cei ce vor avea rezultate bune in aceste posturi sa ramana in companie si dupa cele 12 luni”, spune Vicky Cookson, Human Resources Director in cadrul Vodafone Romania.

In cadrul programului sunt disponibile sapte posturi in echipa tehnica si in echipa de marketing online: Access Transport Trainee, Core Network Planner Trainee, Radio Frequency Trainee Radio Frequency Traffic and Network Performance Trainee, Web Developer Trainee, Content Developer Trainee si Community Coordinator Trainee.

Fiecare intern va avea alocat un tutore care ii va fi alaturi pe toata perioada programului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri