4 / 6

Student la Jurnalism in cadrul Universitatii Bucuresti

Alin T. este student in anul II in cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, parte a Universitatii Bucuresti. Prefera sa mearga la biblioteca doar in perioada examenelor si doar in cazul in care nu are cartile pe care trebuie sa le citeasca.

“Timpul pe care il petrec la scoala variaza in functie de zilele saptamanii. Uneori, ma trezesc la ora 7:00 si ma intorc de la scoala pe la ora 21:00. Alteori, ajung la facultate in jurul pranzului si plec mai devreme.

Locuiesc in cartierul Militari si aleg sa vin la facultate fie cu transportul in comun, fie cu masina. In functie de aglomeratia din trafic, pot ajunge la facultate in 10-15 minute sau in 30-40 de minute.

Din fericire locuiesc cu parintii, asa ca nu este nevoie sa cheltuiesc foarte multi bani. In timpul zilei mananc fie cateva sendvisuri pregatite de acasa, fie mananc la cantina facultatii, unde cu 10-15 lei am parte de o masa decenta.

La biblioteca facultatii merg doar in timpul sesiunilor de examen, deoarece trebuie sa conspectez destul de multe lucrari pentru a ma pregati corespunzator pentru evaluari.

In rest, prefer sa citesc acasa, pentru ca este o atmosfera mai umana decat la biblioteca. Profit de targurile de carte care au loc in Bucuresti pentru a-mi cumpara diverse volume, astfel incat sa nu fie nevoie sa merg des la biblioteca.

Citesc in fiecare zi cel putin doua ore, pentru a fi la curent cu ceea ce ne predau profesorii.

Consider insa ca modul de predare este destul de greoi, pentru ca se pune accent mai mult pe teorie, in detrimentul practicii.

De asemenea, mi-ar placea sa am posibilitatea de a lua contact cu oameni care profeseaza acum in mass-media."

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri