2 / 5

Evolutia trainingului, influentata de dinamica economiei

Ascendis, una din cele mai cunoscute firme de formare profesionala de pe piata locala, cu afaceri de 4,3 milioane de euro in 2008, a inregistrat o scadere mai mica a businessului din primul semestru, comparativ cu aceeasi perioada a anului, respectiv 25%.

„Evolutia pietei de training nu are cum sa fie diferita de evolutia economiei romanesti. Daca ne raportam la asteptarile pe care le aveam la inceputul anului, suntem foarte multumiti cu rezultatele din primele sase luni”, mentioneaza Andrei Gosu, director general Ascendis.

Firma de training a ales sa mizeze in acest an pe fondurile structurale in valoare de 4,2 miliarde de euro alocate Romaniei pana in 2013 pentru dezvoltarea resurselor umane. Compania a reusit obtina o finantare de doua milioane de euro, bani care vor fi folositi pentru formarea profesionala a peste 1.600 de manageri si antreprenori din intreprinderile mici si mijlocii.

Ascendis vrea sa mai deruleze inca doua proiecte in perioada urmatoare, finante din bani europeni. „Am construit un departament special care se ocupa de aceste fonduri”, adauga Gosu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri